Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

iPad 2, 3, 4 javítás árak

iPad 2 LCD csere

iPad 2 LCD csere

Minden bizonnyal a leggyakrabban sérülő és javítást igénylő iPad alkatrész az LCD kijelző. Az iPad 3 és iPad 4 készülékek kijelzőjének felbontása 2048x1536, ellenben az iPad 2 esetében még 1024x768-as felbontással találkozunk. A méret viszont a maga 9,7 inch-ével megegyezik mindhárom modellnél.
iPad 2 érintőüveg csere

iPad 2 érintőüveg csere

Az érintőüveg az iPad 2 esetében is oleofób üveg, amely ujjlenyomat-ellenálló. Továbbra is titok, hogy ez az üveg a Corning úgynevezett Gorilla Glass technológiáján alapszik-e. Mindenesetre – találgatás ide vagy oda – azt leszögezhetjük, hogy az iPad-ek vitathatatlanul egyik legfontosabb alkotó eleme az érintőüveg, hiszen csaknem az összes készülékkel történő interakció során használnunk kell azt.
iPad 2 akkumulátor csere

iPad 2 akkumulátor csere

A WI-FI általi internetezésre, videónézésre és zenehallgatásra az Apple az iPad 2 esetében is egyöntetűen gyárilag 10 óra készenléti időt ígér. Ez az idő egy órával rövidül, ha a 3G és 4G használata mellett döntünk, ekkor 9 órán át használhatjuk készülékünket. Fontos, hogy az iPhone készülékekkel ellentétben az iPad-eket kizárólag hálózati töltőjükkel lehet tölteni, a számítógép USB részén keresztül nem. Ezek az adatok csak tájékoztató jellegűek, kérjük, hogy az iPad akkumulátorok maximális kihasználtságával kapcsolatos tanácsokért látogasson el az Apple honlapjára!
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPad 2 dock csatlakozó csere

iPad 2 dock csatlakozó csere

A meghibásodott dock-csatlakozó jelentősen korlátozza az iPad készülék használhatóságát. A technológiai különbségek ellenére, ugyanúgy igaz ez az új, 4. generációs iPad-ekre, amelyek már a mai napig használt Lightning technológiájú dock-csatlakozóval vannak ellátva, ahogyan érvényes az iPad 2 és iPad 3 készülékekre, amelyek még a 30 pin-es, régi dock-csatlakozó szabványt használják.
iPad 2 hátlap csere

iPad 2 hátlap csere

Az egyik legnehezebb iPad szervizelési feladat az iPad 2 készülékek hátlapcseréje. Hiszen bár a hátlap alumíniumból készül és fokozottan ütésállónak tervezték, valójában leejtés hatására könnyebben hajlik, deformálódik a kelleténél, amely hatására szorulhatnak a gombok, elszakadhatnak a szalagkábelek.
iPad 2 mikrofon szalagkábel csere

iPad 2 mikrofon szalagkábel csere

Az iPad 2 mikrofon szalagkábel cseréje akkor indokolt, ha táblagépünk mikrofonja nem megfelelően vagy egyáltalán nem működik - az eszközzel rögzített hangok pl. recsegnek, szakadoznak. Az iPad 2 mikrofon szalagkábele meghibásodhat beázás vagy valamilyen szennyeződés hatására. Az alkatrész cseréjét bízza hozzáértő szervizes kollégáinkra!
iPad 2 fülhallgató szalagkábel csere

iPad 2 fülhallgató szalagkábel csere

Azért, hogy a lejátszott média tisztán és élesen szóljon, az aljzatra csatlakoztatott hangszóróra vagy fülhallgatóra rendben eljusson a jel, az iPad 2 fülhallgató szalagkábele felel. Amennyiben a médiafájl lejátszásakor recsegést hallunk, vagy teljesen néma marad az iPad 2, ugyanakkor moduláris hiba nem tapasztalható, érdemes a fülhallgató szalagkábelt cserélni.
iPad 2 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

iPad 2 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

A iPad 2 bekapcsoló gombjának, némító csúszkájának, valamint hangerőszabályzó gombjainak kielégítő, funkciójuknak megfelelő működéséért a készülékek felső szalagkábele felel. Amennyiben az iPad 2 felső (bekapcsoló) szalagkábele elszakad, vagy megrongáódik, akkor mindenképp érdemes cserélni, hogy ezek a funkciók hibátlanul működjenek.
iPad 2 3G antenna csere

iPad 2 3G antenna csere

A készülék megfelelő jelvételéért az iPad 2 3G antenna a felelős, ahogyan azért is, hogy a térerő ne ingadozzon és a 3G-s adatforgalom elérhető és megfelelő sebességű legyen. Csak olyan iPad készülékben található 3G antenna, amelybe SIM-kártya helyezhető.
iPad 2 hátlapi kamera csere

iPad 2 hátlapi kamera csere

Az iPad 3 és 4 hátlapi kamerája már 5 mp-es iSight technológiával készül, míg az iPad 2 esetében még 720p a hátlapi kamerák felbontása. A technológiai újulás következtében az iPad kamerával készített képek minősége nagyon közel jár az iPhone kamerával fotózottakhoz, így érthető, hogy a turisták már fényképezésre is egyre többször használják Apple tabletjüket.
iPad 2 home gomb csere

iPad 2 home gomb csere

A home gomb cseréjét abban az esetben ajánljuk, ha erős nyomásra sem reagál, illetve kattogó hangot ad ki. Nagyobb esés hatására betörhet, beázás során beragadhat. Szervizünkben gyors és alapos munkával végezzük javítását.
iPad 2 Wi-Fi/Bluetooth antenna csere

iPad 2 Wi-Fi/Bluetooth antenna csere

A készülék WI-FI és Bluetooth antennája segít abban, hogy az iPad 2 rátaláljon a közelben található lehetséges, kapcsolódásképes Bluetooth eszközökre és stabilan fogható WI-FI hálózatokra. Ha a készülék eldobálja, vagy nem is látja ezeket a hálózatokat, akkor elképzelhető, hogy az iPad 2 WI-FI/Bluethoot antenna cseréje vezet a megoldáshoz.
iPad 2 Wi-Fi/Bluetooth modul csere

iPad 2 Wi-Fi/Bluetooth modul csere

Előfordul, hogy az iPad 2 nem találja meg a közvetlen környezetünkben elérhető összes hálózatot, ha azonban mégis, csak nehezen csatlakozik és a kapcsolat instabil a jelerősség pedig gyenge. Amennyiben nem a külső jeltovábbító berendezés hibásodott meg, az iPad 2 Wi-Fi és Bluetooth modul cseréjére van szükség.
iPad 2 fényérzékelő + kamera csere

iPad 2 fényérzékelő + kamera csere

Ha iPad 2 táblagépünkkel készített képeink nem a megszokott minőségűek, esetenként homályosak, rosszul fókuszáltak, ráadásul bizonyos esetekben a blende sem nyílik ki fényképezéskor és ezen problémára nem jelent megoldást egy beállítás módosítás vagy egy szoftverezés, az iPad 2 kamerájának cseréje indokolt. További hibajel: a rosszul működő fényérzékelő.
iPad 2 csengő modul csere

iPad 2 csengő modul csere

Az iPad 2 csengő modulja felelős a táblagép minden külső hangjának (médiahangok, értesítőhangok) lejátszásáért. Amennyiben ezeket a hangokat rossz minőségben vagy egyáltalán nem játssza le táblagépünk, valószínűleg annak csengő modulja hibásodott meg. Az iPad 2 csengő modul csere megoldást jelent a problémára.